Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I53v60o 25Ž14á78č18e28k

2. 2. 2017 11:43

O každých volbách, které se od roku 1990 konaly, jsem se někde dočetl, že jsou to ty nejdůležtější. Kdybych se před některými dozvěděl, že vlastně o nic nejde, tak bych teprve zbystřil pozornost.

0 0
možnosti
Foto

P28e34t77r 29B38a74u28e94r

2. 2. 2017 11:54

Píšu o volbách do PS obecně jako o těch nejdůležitějších ze všech, ne konkrétně o těch zrovna letošních :-)

0 0
možnosti
Foto

"Je to o Babišovi, jasně. Ale prostě bez debat to tady nakopl, nějakým způsobem zlepšil."

Babiš tady zavádí Orwellovský stát, ukrajuje ze svobody kde může. Nabírá státní úředníky a zakládá nové úřady. Je místpředsedou vlády, která nabrala 25 tisíc nových úředníků ! Devastuje ekonomiku podporou svých firem přímými dotacemi i na míru šitými zákony.

2 0
možnosti
Foto

P26e12t12r 23B59a10u46e60r

2. 2. 2017 11:53

Něco negativního tam být musí, ale jak píšu, já na to koukám i pohledem výše popsaným, mohl by dělat úplně něco jinýho, takže minimálně nějakým způsobem proto, aby to tady zvednul, to dělá..multimiliardář už byl předtím..a třeba je to opravdu čistě negativní postava a já se prostě naivně mýlím..snesu to..protože pořád mi jsou daleko míň sympatičtí ti všichni ostatní, pro které je to živobytí a drží se tam zuby-nehty a přes 20 let. A každá ta věc, které je mu vyčítána, je přijímána vládou jako kolektivním orgánem, to je potřeba říci, ČSSD s Lidovci proti němu mají většinu, ať to tedy zastavují. A poslední věc - ano, nějakým způsobem to zvedá - třeba důchody. Tímhle způsobem se třeba moji prarodiče a rodiče jednou dostanou na nějakej rozumnej standard ve stáří, ne směšnost. Třeba si budou moci cestovat jako důchodci němečtí nebo japonští, což je v pořádku, ale i jako španělští nebo italští, kteří půl pracovního života strávili na siestách a dostali Evropu, tam kde je. Ti všichni předem se jim doslova vysmívali, politika toho dnešního bojovníka za ty svobody (o které já osobně teda nějak extra nepřicházím zatím) se vymlouvala ve všem na krizi, ze které jsme se kvůli tomu pak dostávali o tři roky déle než všichni ostatní..

0 2
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1001x
Advokacie, sport, ekonomika, společnost, politika. Částečně profesně, částečně osobně. Vždy ale konzervativně a racionálně. Dnešní pseudoliberální, iracionální, pirátský pohled na svět tady moc plusových bodů nenasbírá.

Seznam rubrik