Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).....Napsal jste to výborně ! Nemohu dodnes pochopit, že jsem dospěl do hodně pokročilého věku, bez výživových poradců, bez sexuální koučky, bez poradců, jak zacházet s penězi.....no, je to dílo ! A blbí platí a platí !

Jak pravidelně říkám....kdyby to tak fungovalo, tak by lidi ve stovce museli zabíjet lopatou. LIdská blbost je nekonečná! Vidíte to na diskusích...třeba Idnes, nebo na FB. Ale i takoví lidé mají právo na život,každý jsme prostě jiný! R^R^R^

0 0
možnosti
ZB

Největší byznys na světě je lidská hloupost. Na tom stojí celé odvětví nabídek a agresivní reklamy od finančních poradců po klasické šmejdy. Vzdělanější a chytřejší se tomu mohou smát, ale pak mnoha ztuhne úsměv, když jejich rodič ve stařecké naivitě podepíše nějakou vykutálenou smlouvu. Odrbat důchodce o naspořené peníze je velmi jednoduché, stačí mít na to žaludek. Proto je potřeba proti šmejdům tvrdě bojovat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1001x
Advokacie, sport, ekonomika, společnost, politika. Částečně profesně, částečně osobně. Vždy ale konzervativně a racionálně. Dnešní pseudoliberální, iracionální, pirátský pohled na svět tady moc plusových bodů nenasbírá.

Seznam rubrik