Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dokud ho povede osoba bez vzdělání, inteligence a výchovy, která tento celkem ctihodný úřad dokázala zdiskreditovat za hranici únosnosti, nelze čekat změnu.

0 0
možnosti

J87a30n 52R93á30ž

24. 2. 2017 18:10

Úřad ombudsmana může naplnit účel, pro který byl úřad zřízen jedině, když ho bude vykonávat osoba s vysokým odborným i morálním kreditem, jakou byl JUDr. Motejl.

Vzhledem k tomu, že krajně levicově liberální názory paní Mgr. Šabatové, umocněné její povahou člověka neuznávajícího kompromis a až zavile prosazujícího své názory, byly všeobecně známé. Všichni kdo se podíleli na tom, že byla dosazena do funkce ombudsmana museli vědět, jak bude tento úřad vykonávat a jakým směrem ho povede a proto je mi záhadou, jaké politické dohody a v jakém zájmu způsobily, že byla do této funkce zvolena.

Rozhodnutí jmenovat ombudsmanem Mgr.Šabatovou bylo stejným omylem, jako by bylo dnes omylem jmenování Matěje Stropnického ministrem životního prostředí.

3 0
možnosti

J94o87s52e62f 82N37o53v86á10k

24. 2. 2017 14:35

tento úřad by se neměl vzchopit ale zrušit

3 0
možnosti
Foto

Tento úřad měl za Motejla poměrně značný význam, fungoval, byl ku prospěchu lidem. Muslimsko rómská aktivistka Eržika Aš Šabašíja dělá akorát ostudu.

9 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1001x
Advokacie, sport, ekonomika, společnost, politika. Částečně profesně, částečně osobně. Vždy ale konzervativně a racionálně. Dnešní pseudoliberální, iracionální, pirátský pohled na svět tady moc plusových bodů nenasbírá.

Seznam rubrik