Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane autore, kolik Vám bylo, když byl V.Havel prezidentem? Podle profil.fotky jste tahal za sebou kačera.

Buďte tak laskav, dejte sem odkaz, zdroj, z čeho jste čerpal, když jste napsal tu sprosťárnu o těch pitkách v Lánech.

0 0
možnosti
Foto

Ne že bych uvažovala o volbě ODS, to by tam musela přijít pořádná čistka, která by oddělila zrno od plev, ale mladý Klaus mě svými názory oslovuje a je možné, že stranu od základu změní a bude volitelná i pro mě.:-)

S vašim názorem na pana otce však nesouhlasím, díky jeho velikášství se z našeho soběstačného státu stala zadlužená montovna. Rv

Stará přísloví říkají, jaký syn, takový otec, jablko nepadá daleko od stromu, tedy není třeba se unáhlit, protože ne slova, ale činy nám odhalí jeho pravou tvář a zatím za ním stojí jen ta slova.

0 0
možnosti

Mě teda Klaus mladší silně odpuzuje. Svou rétorikou by se hodil někam do druhé republiky.

1 0
možnosti

MUsi se uznat, ze hodne 'presahuje' soucasnou nabidku. Jenze ODS dnesnich dnu je nekde jinde a jeji image je znacne posramoceny minulosti. LIde jeho typu by museli zacit s hledanim a soustredenim lidi s podobnymi nazory a postoji a stavbou nove strany.

0 0
možnosti

Ano, souhlasím s Vámi, že Klaus ml. prezentuje názory, hlavně ze školství, se kterými mohu souhlasit. Rovněž máme podobný názor na islám. Jsou však jiné otázky z jiných oborů, kde se neshodneme. Pro ODS je určitě přínosem a posunuje stranu do oblasti přes 5%.

Totálně nesouhlasím s hodnocením Klause st.; negace by byly na hodně dlouhý samostatný článek. Celkově je ODS pro mnohé nevolitelná a to nejen pro neslaného nemastného Fialu, ale především pro nevypořádání se svou minulostí, ze které negativní chapadla zasahují dodnes (např. církevní restituce). Nejde udělat tlustou čáru a s mladým Klausem jedeme jako od čistého stolu. Vždyť ta grupa, která to v minulosti vedla, má stále ve straně podstatný hlas.

1 0
možnosti
Foto

ODS bych nemohl dát hlas už jen kvůli Němcové, Bendovi ...

2 0
možnosti
Foto

P86e58t31r 98B57a89u27e87r

13. 4. 2017 8:27

S tím s Vámi souhlasím. Ale tímhle pohledem je pak těžké vybrat kohokoliv. Vždyť u každého tam je spousta takových..

0 0
možnosti

Pro mě je Klaus důvodem, proč vyřadit ODS z uvažovaných stran. Kdyz odhlédnu od vlastních antipatií, tak to vidím jako problém pro stranu, pokud chce mít větší volební zisk, protoze s Klausem vylučuje řadu liberálních voličů.

2 0
možnosti
Foto

P44e51t89r 72B49a35u28e47r

13. 4. 2017 7:59

Já naopak nemůžu volit kvůli lidem jako Fiala nebo Udzenija, který nejsou absolutně vidět a když už jo, tak hrajou nějakou roli, kterou jim poradí PR - viz akademik Fiala v každé diskusi je jako čertík z krabičky, nepříjemně knoura a působí to absolutně nepřirozeně. Za 5 let se preference nikam neposunuli a všichni jsou spokojení.. Jestli je někdo spokojenou s tou stranou když v roce 2017 má pořád min než komunisti, tak to nechápu..

0 0
možnosti

S panem Klausem jr. souhlasím vždy, když čtu jeho komentáře. Ale spojil se se stranou, k níž důvěru nechovám.

2 0
možnosti

Kdysi jsem také dělal "užitečného idiota" pro Václava Klause,tedy toho staršího.Dodnes se za to stydím...Díky přítomnosti juniora,vyčuraného populisty,ODS o muj hlas přijde.Všichni z familie Klausu jsou jedna banda a čím dřív se od tohoto klanu vyčistí česká politika,tím líp.Já dávám místo emocím přednost raději rozumu.Víte,který politik nejlépe dokázal pracovat s emocemi davu a udělal z lidí tupé stádo bez mozku...?

1 1
možnosti
Foto

P67e41t47r 13B67a91u44e67r

13. 4. 2017 8:37

Idiota si snad raději nechte. Já ho nedělám a Vás je mi líto. Maximálně na základě této osoby hodím ODS v říjnu hlas a to ani ne jemu (volím jinde). A tyhle srovnání s touhle extrémní historií. Nemyslíte si vážně, že v našich končinách může vůbec někdo takový přijít? A že jsem o tom podobném mluvil? Tohle je jen zextrémňování napsaného..

1 0
možnosti

Pro mne tento blog vyzněl jako óda na vybranou osobnost. ODS už na rukou navždy zůstane rozkradené zlato. Ač nerad, musím dát za umělecký dojem dostatečnou.

1 1
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1001x
Advokacie, sport, ekonomika, společnost, politika. Částečně profesně, částečně osobně. Vždy ale konzervativně a racionálně. Dnešní pseudoliberální, iracionální, pirátský pohled na svět tady moc plusových bodů nenasbírá.

Seznam rubrik